home banner

Ammattikuljettajien resursoinnin pioneeri on nyt logistiikkahenkilöstön moniosaaja

Työllistimme ensimmäisen työntekijämme jo vuonna 2006 pääkaupunkiseudulla ja tänään meitä duologilaisia on jo iso joukko ympäri Suomea. Duologin väreissä ajaakin lähes 400 kuljettajaa erilaisissa kuljetustehtävissä. Olemmekin iso ammattikuljettajien työnantaja Suomessa.

Varastohenkilöstömme määrä on nopeassa kasvussa ja työlistämme jo yli sata varastotyöntekijää pääkaupunkiseudulla. Panostamme laadukkaaseen palveluun ja yhteistyöhön, josta olemme saaneet kiitosta.

Myymäläpalvelumme henkilöstö tekee tehokasta työtä ja osaamiseemme juomahyllytyksen osalta luottaa mm. Oy Sinebrychoff Ab.

Miksi kannattaa valita meidät?

Turvallinen kumppani ja vastuullinen työnantaja. Yhteistyö meidän kanssa on turvallista ja mutkatonta. Noudatamme kaikkia alan työehtosopimuksia ja luonollisesti lakia ja asetuksia. Pidämme huolta työntekijöistämme panostamalla hyvään esimiestyöhön, turvallisiin työvaatteisiin ja varusteisiin sekä mm. työterveyshuoltoon.

Kattavat palvelut ja joustavuus. Saat palvelua erilaisiin tarpeisiin yhdestä osoitteesta. Jos tilanteet muuttuvat, palvelumme mukautuu niiden mukana. Meidän kanssa on helppoa tehdä yhteistyötä ja pyrimme toimimaan sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukaan.

Yhteinen rakkaus logistiikkaan. Elämme ja hengitämme logistiikkaa. Haluamme palveluillamme varmistaa, että Suomessa kuljetusyritykset ja logistiikan parissa toimivat yritykset saavat tarvitsemansa työvoiman silloin kun tarvitaan ja siellä missä sitä tarvitaan.

Duolog - konserni

Duolog Works Oy ja Duolog Extend Oy ovat pääsääntöisesti kuljettajien resursointiin ja välittämiseen (henkilöstövuokraus ja rekrytointi sekä ulkoistus) erikoistununeita yrityksiämme.

Duolog Warehouse Oy on puolestaan varasto-, terminaali- sekä myymäläpalvelun työntekijöiden resursointiin ja välittämiseen (henkilöstövuokraus, rekrytointi ja ulkoistus) keskittynyt yritys.

Emoyhtiö on Duolog Oy.

Liikevaihtomme on noin 10m€ ja olemme Luotettava kumppani.

Katso referensseistämme videoilla

Juomahyllytyspalvelun toiminta – asiakkaamme Oy Sinebrycoff Ab

Duolog Myymäläpalvelut on tehnyt yhteistyötä juomahyllytyksessä Oy Sinebrychoff Ab:n kanssa jo usean vuoden ajan. Patrik Martas Koffilta kertoo yhteistyöstämme. Myymäläpavelumme avulla yritykset voivat ulkoistaa vaikka hyllytyksen meidän tehtäväksemme. Räätälöimme palvelut aina asiakkaan tarpeen mukaan. Pitkäaikaset asiakasuhteet rakentuvat avoimen vuorovaikutuksen, hyvien työntekijöiden ja toimivan palveluohjauksen sekä ansaitun luottamuksen kautta.

Pitkäaikainen asiakkaamme Antiokia Oy luottaa meihin.

Antiokia on käyttänyt Duologin kuljettajaresurssointia jo usean vuoden ajan. Henkilöstöpalvelun hyödyntäminen mahdollistaa nopean reagointikyvyn erilaisissa tilanteissa. Kuljettajamäärän optimointi juuri olemassaolevaan tilanteeseen ja tarpeeseen on järkevää ja kustannustehokasta. Liiketoiminnan kehityksen tuoma henkilöstötarpeen kasvu pystytään ratkaisemaan nopeasti, kun yhteistyökumppani on aidosti mukana tukemassa liiketoimintaa eri tilanteissa.

Ota yhteyttä myyntiimme

Yhteydenottopyyntö

Voit jättää meille yhteystietosi ja viestin mitä asiasi koskee. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Tämä lomake on tarkoitettu ensisijaisesti yrityksille. Työnhakijoita pyydämme ottamaan yhteyttä työnhakujärjestelmämme kautta, johon pääsee tästä.

Laskutusasiat: [email protected]
Palkkahallinto: [email protected]

Jätä yhteystietosi tästä

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and Terms of Service apply.