Duolog - konserni

text

Duolog Works Oy ja Duolog Extend Oy ovat pääsääntöisesti kuljettajien resursointiin ja välittämiseen (henkilöstövuokraus ja rekrytointi sekä ulkoistus) erikoistununeita yrityksiämme.

Duolog Warehouse Oy on puolestaan varasto-, terminaali- sekä myymäläpalvelun työntekijöiden resursointiin ja välittämiseen (henkilöstövuokraus, rekrytointi ja ulkoistus) keskittynyt yritys.

Emoyhtiö on Duolog Oy.

Liikevaihtomme on noin 10m€ ja olemme Luotettava kumppani.

Miksi kannattaa valita meidät?

text

Turvallinen kumppani ja vastuullinen työnantaja. Yhteistyö meidän kanssa on turvallista ja mutkatonta. Noudatamme kaikkia alan työehtosopimuksia ja luonollisesti lakia ja asetuksia. Pidämme huolta työntekijöistämme panostamalla hyvään esimiestyöhön, turvallisiin työvaatteisiin ja varusteisiin sekä mm. työterveyshuoltoon.

Kattavat palvelut ja joustavuus. Saat palvelua erilaisiin tarpeisiin yhdestä osoitteesta. Jos tilanteet muuttuvat, palvelumme mukautuu niiden mukana. Meidän kanssa on helppoa tehdä yhteistyötä ja pyrimme toimimaan sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukaan.

Yhteinen rakkaus logistiikkaan. Elämme ja hengitämme logistiikkaa. Haluamme palveluillamme varmistaa, että Suomessa kuljetusyritykset ja logistiikan parissa toimivat yritykset saavat tarvitsemansa työvoiman silloin kun tarvitaan ja siellä missä sitä tarvitaan.

Referenssit

Asiakkaamme Remeo Oy luottaa meihin

Asiakkaamme Alihankkija Oy kertoo yhteistyöstämme.

Juomahyllytyspalvelun toiminta – asiakkaamme Oy Sinebrycoff Ab

Pitkäaikainen asiakkaamme Antiokia Oy luottaa meihin.

Ota yhteyttä myyntiimme

tiimi

Yhteydenottopyyntö

Voit jättää meille yhteystietosi ja viestin mitä asiasi koskee. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Tämä lomake on tarkoitettu ensisijaisesti yrityksille. Työnhakijoita pyydämme ottamaan yhteyttä työnhakujärjestelmämme kautta, johon pääsee tästä.

Laskutusasiat: laskutus@duolog.fi
Palkkahallinto: palkat@duolog.fi

Jätä yhteystietosi tästä

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and Terms of Service apply.