Panostamme myös tuotannon henkilöstön välittämiseen

Tavarat ja tuotteet eivät synny ilman pätevää tuotantohenkilöstöä. Tarvitsetko työvoimaa tuotannon tehtäviin? Tuotantotehtävien kirjo on laaja, mutta sehän on vaan hyvä asia. Oli tarpeesi millainen tahansa, aina kannattaa kysyä meiltä.

Etsimme ja toimitamme työntekijöitä myös erilaisiin tuotannon tehtäviin. Tilapäisiin tarpeisiin sopii hyvin henkilöstövuokraus ja tarvittaessa voit myös hyödyntää rekrytointipalveluamme, jos tarpeesi on pysyvä.

Olipa tarpeesi ja tilanteesi millainen tahansa, kannattaa meihin olla yhteydessä. Tehdään yhdessä juuri sinun yrityksellesi ja tarpeellesi sopiva ratkaisu.

Haluatko lisätietoa palvelustamme ?

Jutellaan lisää! Olemme mielellämme mukana sparraamassa ja ratkaisemassa erilaisia henkilöstötarpeita. Soita myyntiimme. Yhteystiedot saat tästä. Tai käytä alla olevaa yhteydenottolomaketta.

Yhteydenottopyyntö

Voit jättää meille yhteystietosi ja viestin mitä asiasi koskee. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Tämä lomake on tarkoitettu ensisijaisesti yrityksille. Työnhakijoita pyydämme ottamaan yhteyttä työnhakujärjestelmämme kautta, johon pääsee tästä.

Laskutusasiat: [email protected]
Palkkahallinto: [email protected]

Jätä yhteystietosi tästä

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and Terms of Service apply.