Duolog myymäläpalvelut.

Varastohenkilöstön saat helposti ja tehokkaasti meiltä

Olemme saaneet hyvää palautetta varastotyöntekijöitämme käyttäviltä asiakkailtamme hyvällä asenteella varustetuista työntekijöistämme ja toimivasta palvelustamme. Rohkenemmekin jatkossa tarjota palveluamme laajemmin eri yrityksille.

Logistiikan henkilöstöpalvelutalona meiltä saat myös varastotyöntekijöitä erilaisiin tehtäviin ja tilanteisiin. Meiltä työntekijät vaikka keräilyyn, pakkaamoon, lähettämöön, pakkasvarastoon, kontinpurkuun… kerro sinä mihin tarvitset. Huolehdimme, että palvelumme on sinulle vaivatonta ja reagoimme joustavasti erilaisiin tilanteisiin.

Toimitamme varastohenkilöstöä henkilöstövuokrauksena ja tarvitaessa voit myös hyödyntää rekrytointipalveluamme myös varastohenkilöstön resurssoinnissa.

Olipa tarpeesi ja tilanteesi millainen tahansa, kannattaa meihin olla yhteydessä. Mietitään juuri sinun yrityksellesi ja tarpeellesi sopiva ratkaisu.

Ajatteletko ulkoistaa?

Jutellaan lisää! Mikäli olet kiinnostunut varastohenkilöstön ulkoistamisesta, voit kääntyä puoleemme. Meillä on kokemusta myös tästä. Sparrailemme miellellämme kanssasi ja teemme tarjouksen varastohenkilöstön ulkoistuspalvelusta.

Soita myyntiimme. Yhteystiedot saat tästä. Tai käytä alla olevaa yhteydenottolomaketta.

Yhteydenottopyyntö

Voit jättää meille yhteystietosi ja viestin mitä asiasi koskee. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Tämä lomake on tarkoitettu ensisijaisesti yrityksille. Työnhakijoita pyydämme ottamaan yhteyttä työnhakujärjestelmämme kautta, johon pääsee tästä.

Laskutusasiat: [email protected]
Palkkahallinto: [email protected]

Jätä yhteystietosi tästä

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and Terms of Service apply.