Tulevia koulutuksia

eAMMATTIPÄTEVYYS

Joustavin ja vaikuttavin keino suoriutua ammattipätevyys -koulutuksista

eAmmattipätevyys on uuden koulutuskonseptimme mukainen keino suoriutua ammattipätevyyskoulutuksista joustavammin. Koulutuksen perustana on sähköiseen oppimisympäristöön rakennetut koulutuspäivät. Koulutus yhdistää videoita, interaktiivisia tehtäviä ja muita verkon mahdollisuuksia. Kaikki tapahtuu kuitenkin yhteisessä luokkahuoneessa, yhteisen kouluttajan ohjauksessa.

Joustavuutta ja mielenkiintoisuutta

Kiitelty oppimateriaalimme on rakennettu valmiiksi verkkoon. Odottelevan luennon sijaan videot ja muut mielenkiintoiset sisällöt vievät koulutusta eteenpäin juuri sopivalla tempolla. Tämä ansiosta koulutuksissa on runsaasti sisältöä.

Vaikuttavalla tavalla

Videot ja interaktiiviset tehtävät tekevät koulutuksesta vaikuttavamman kuin perinteinen luokkaopetusmalli. Koulutus herättää aitoa uteliaisuutta ja haastaa jokaista käyttäjää henkilökohtaisesti.
Koulutuskeskuksemme sijaitsee CAP autokoulun yhteydessä Kauniaisten keskustassa. Toteutamme myös tarpeeseen räätälöityä koulutusta asiakkaan tiloissa.

eAmmattipätevyyskoulutus on Trafin hyväksymä sähköinen oppimiskonsepti

TUTKINTOON JOHTAVA OPPISOPIMUSKOULUTUS

Tarjoamme motivoituneille tulokkaille tutkintoon johtavia koulutusmalleja. Perustason ammattipätevyyskoulutuksen voi suorittaa joustavasti palkallisena oppisopimuskoulutuksena. Alalla jo toimivat kuljettajat voivat korottaa korttiluokkia tutkintoon johtavilla koulutusmalleillamme, osana logistiikan perustutkintoa. Palvelukonseptimme on tuonut laaja-alaisesti osaavia kuljettajia logistiikka-alalle jo useita vuosia. Teemme yhteistyötä alan parhaiden oppilaitosten kanssa.

Koulutusaikataulut

Tarkista suorittamasi koulutukset

Juuri sinulle sopivimmat koulutukset

• eAmmattipätevyys
• ADR-koulutus
• ajokorttiluokkien korotukset

Palvelemme myös asiakkaan tiloissa toteutettavissa koulutuksissa valtakunnallisesti.