Logistiikan henkilöstöpalvelut - työntekijöitä tilapäiseen tai pysyvään tarpeeseen.

Meiltä saat työntekijät tilapäiseen tai pysyvään tarpeeseen. Palveluvalikoimaamme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi sekä ulkoistuspalvelu. Asiakkainamme on suuri joukko kuljetusyrityksiä sekä logistiikan parissa toimivia yrityksiä eri puolilta Suomea. Olemme erikoistuneet kuljetuslogistiikan henkilöstöön: tavaraliikenteen ammattikuljettajat, varastotyöntekijät sekä terminaalityöntekijät. Olemme joustava, mutkaton ja luotettava kumppani. Kehitämme toimintaamme ja palvelujamme jatkuvasti keräämämme palautteen pohjalta.

Henkilöstövuokraus ja rekrytointi

Tilapäiseen tarpeeseen henkilöstövuokraus on hyvä vaihtoehto. Se sopii hyvin myös kesätyöntekijöiden resursointiin. Henkilöstövuokraus on joustava palvelu. Yritykset hyödyntävätkin sitä tasaamaan erilaisia kausi- tai kysyntävaihteluita. Voit myös rekrytoida meiltä vuokraamasi työntekijän itsellesi silloin kun sinulle sopii.

Pysyvään tarpeeseen suosittelemme rekrytointipalveluamme. Hoidamme rekrytointiprosessin kokonaan tai osittain puolestasi. Annamme myös takuun tekemästämme rekrytointiprosessista.

Ulkoistetut palvelut

Erilaiset ulkoistukset ovat myös mahdollisia. Meillä on tyytyväisiä asiakkaita, jotka ovat ulkoistaneet osan toiminnoistaan meille. Palvelun ulkoistaminen tarkoittaa, että me huolehdimme ulkoistuksen kohteena olevan työn kokonaan palvelumme puitteissa. Pyöritämme ulkoistettua palvelua yhdessä sovitulla tavalla.Ulkoistussopimukset ovat aina asiakkaan kanssa yhdessä räätälöityjä ja asiakkaan tarpeisiin suunniteltuja kokonaisuuksia. Palvelun rakentamisen vaiheet voidaan jakaa kolmeen vaiheeseen: suunnittelu-, pilotointi- sekä tuotantovaihe. Kerromme mielellämme lisää erilaisista vaihtoehdoista.

Palvelut

Tuotantotyöntekijät

Pidä tuotantosi käynnissä hankkimalla meiltä tuotantotyöntekijät erilaisiin tuotannon tehtäviin. Työntekijämme ovat varustettu ajanmukaisilla työvaatteilla ja turvavarusteilla tehtävän edellytysten mukaisesti. Ota yhteyttä niin katsotaan miten voimme palvella juuri sinun yritystäsi.

Kuljettajat

Olemme erikoistuneet ammattikuljettajien resursointiin kuljetusyrityksille sekä muille ammattikuljettajia tarvitseville yrityksille. Yli 350 kuljettajaa työskentelee erilaisissa kuljetustehtävissä asiakkaillamme ympäri Suomea. Kannamme myös huolta tulevaisuudesta ja osaltamme olemme mukana varmistamassa, että asiakkaillamme on kuljettajia myös tulevaisuudessa. Siksi koulutamme alalle uusia kuljettajia aktiivisesti. Meiltä saat B, C, CE kortilliset ammattilaiset erilaisilla pätevyyksillä varustettuna.

Varastotyöntekijät

Meiltä saat työntekijät myös varastotehtäviin. Toimitamme henkilöstöä nopeasti erilaisiin tarpeisiin. Työntekijämme ovat varustettu ajanmukaisilla työvaatteilla ja turvakengillä. Meillä työskentelee varastotehtävissä noin sata henkilöä erilaisissa vuoroissa, myös viikonloppuisin. Ota yhteyttä niin katsotaan miten voimme palvella juuri sinun yritystäsi.

Terminaalityöntekijät

Tavara ei liiku, jos ei terminaalissa tapahdu oikeita asioita. Luotettavuus ja tehokkuus sekä työturvallisuus korostuvat terminaalihenkilöstön ominaisuuksissa. Logistiikan henkilöstön osaajana kiinnitämme erityistä huomioita myös terminaalityöntekijältä odottettaviin vaatimuksiin. Henkilöstön motivaatio sekä osaaminen sekä asiakkaan vaatimukset tulee kohdata.

Myymäläpalvelut

Haluamme olla paras myymäläpalveluiden tuottaja Suomessa. Myymäläpalvelumme rakennetaan asiakkaan kanssa yhdessä asiakkaan lähtökohdista. Palveluun voi kuulua esimerkiksi hyllytystä, varastojen läpikäyntiä, osastojen muokkauksia, hyllypäätyjen rakentaminen, menekinedistystä sekä muita töitä.

Ota yhteyttä myyntiimme

Yhteydenottopyyntö

Voit jättää meille yhteystietosi ja viestin mitä asiasi koskee. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Tämä lomake on tarkoitettu ensisijaisesti yrityksille. Työnhakijoita pyydämme ottamaan yhteyttä työnhakujärjestelmämme kautta, johon pääsee tästä.

Laskutusasiat: [email protected]
Palkkahallinto: [email protected]

Jätä yhteystietosi tästä

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and Terms of Service apply.