Logistiikka-alan turvallinen työnantaja.

Oletko ammattikuljettaja, varastotyöntekijä, terminaalityöntekijä tai muuten logistiikan parissa työskentelevä tai kiinnostunut logistiikka-alan tehtävistä?

Meillä on tilapäisiä, määräaikaisia sekä vakituisia työpaikkoja tarjolla. Noudatamme alan työehtosopimuksia ja pidämme hyvää huolta työntekijöistämme. Meillä on yli 400 työntekijää ja olemmekin iso työnantaja logistiikka-alan ammattilaisille.

Lue meistä lisää ja katso myös työntekijävideoitamme. Kannattaa seurata myös avoimia työpaikkojamme. Ota rohkeasti yhteyttä, jos haluat keskustella tarkemmin erilaisista mahdollisuuksista työllistyä meille tai jollekin asiakkaallemme.

Kuljetus- ja logistiikka-alan työpaikat

Avoimet Työpaikat

Avoimet työpaikat löydät urasivuiltamme, missä kerromme lisää meistä työnantajana. Saat tuoreimmat työpaikat seurantaan ja voit jättää meille hakemuksen helposti, kun sopiva paikka löytyy.

Ammatti­kuljettajat

Duolog tarjoaa monipuolisesti erilaisia ajotehtäviä ammattikuljettajille. Voit olla pakettiautonkuljettaja, kuorma-autonkuljettaja tai yhdistelmäajoneuvonkuljettaja. Kokemuksestasi ja omista toiveistasi riippuen voit löytää kauttamme sopivan työtehtävän. Meillä on yli 300 kuljettajaa valtakunnallisesti. Lisäksi rekrytoimme kuljettajia suoraan asiakkaidemme palkkalistoille. Noudatamme AKT työehtosopimusta kuljettajiemme osalta. Olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja palkanmaksaja.

Varasto- ja terminaali­työntekijät

Pyörät eivät pyöri eivätkä tavarat päädy eteenpäin, jos tavara ei liiku varastoissa ja terminaaleissa. Duologin varastotyöntekijät sekä terminaalityöntekijät tunnetaan laadukkaasta työstä, ammattitaidosta ja hyvästä asenteestaan. Varastotyöntekijäidemme kysyntä ja määrä on kasvussa ja palkkaamme jatkuvasti uusia tekijöitä.

Myymälä­palvelut

Myymäläpalvelumme henkilöstö on alansa parhaimmistoa. Palvelemme mm. Oy Sinebrychoff Ab:ta juomahyllytyksen osalta pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Mikäli olet kiinnostunut myymälälogistiikan parissa työskentelystä, niin tämä voi olla juuri sinun juttu. Myymäläpalvelussa voit työskennellä esim. seuraavissa tehtävissä: hyllyttäjä, menekinedistäjä, varastotyöntekijä, keräilijä, osastonrakentaja.

Tuotannon tehtävät

Aika ajoin etsimme asiakkaillemme myös työntekijöitä tuotannon eri tehtäviin.

Uratarinat

Hyllyttäjämme Sofia kertoo juomahyllytyksestä Koff -tiimissämme

Yhdistelmäkuljettamme Simo kertoo työstään

Jakeluatonkuljettajamme Jesse kertoo työstään

Ota yhteyttä

Faq

Voit lähettää meille hakemuksen helposti rekisteröitymällä ensin työnhakijaksi järjestelmässämme. Rekisteröityminen on helppoa ja nopeaa. Pääset rekisteröitymään tästä.

Kyllä on. CONNECT -toimintomme kautta saat ilmoituksen avautuvista työpaikoistamme, juuri sillä hetkellä kun ne avataan. Voit rajata mistä osa-alueista haluat ilmoituksen. Jos sinua kiinnostaa vain kuorma-autonkuljettajan tehtävät, voit rajat ilmoitukset koskemaan vain niitä.

Yhteydenottopyyntö

Voit jättää meille yhteystietosi ja viestin mitä asiasi koskee. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Tämä lomake on tarkoitettu ensisijaisesti yrityksille. Työnhakijoita pyydämme ottamaan yhteyttä työnhakujärjestelmämme kautta, johon pääsee tästä.

Laskutusasiat: [email protected]
Palkkahallinto: [email protected]

Jätä yhteystietosi tästä

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and Terms of Service apply.