Tervetuloa meille töihin

Työllistämme päivittäin satoja kuljettajia monipuolisiin kuljetustehtäviin. Lisäksi kauttamme löydät työpaikkoja myös varasto- ja terminaalitehtäviin sekä erilaisiin toimistotöihin, esim. ajojärjestelyyn tai vaikka toimistokoordinaattorin tehtäviin.

Arvostettuna työnantajana me pidämme kiinni työehdoista ja huolehdimme työntekijöistä. Henkilöstösalan ammattilaisina tiedämme, kuinka tärkeitä nämä tekijät työsuhteessa ovat.

Kun tulet Duologille töihin, sinulle avautuu mahdollisuus työskennellä erilaisissa logistiikka-alan kuljetus-, varasto- terminaali- tai myymäläpalvelutehtävissä – osaamisesi ja halusi mukaan.

Kannamme vastuumme myös tulevaisuuden tekijöistä. Tuotamme jatkuvasti mm. uusia kuljettajia alalle oppisopimusohjelmamme kautta.

Luotettava ja turvallinen työnantaja

Ensimmäinen työntekijämme lähti ajamaan asiakkaallemme vuonna 2006. Siitä lähtien olemme kasvaneet useamman sadan työntekijän työnantajaksi ja palkanmaksajaksi. Työskentelemällä meillä varmistat, että työsuhteessasi noudatetaan alan työehtosopimuksia sekä vallitsevaa lainsäädäntöä. Saat palkkasi ajallaan ja oikein.

Paljon työmahdollisuuksia

Olemme oman alamme edelläkävijä. Asiakasyrityksemme luottavat meihin ja työntekijöihimme. Meillä on useita erilaisia työpaikkoja tarjolla – jos yksi loppuu, löydämme todennäköisesti sinulle uuden nopeasti. Erilaiset työmahdollisuudet voivat lisätä ammatillista osaamistasi ja kehittää uraasi eteenpäin.

Ammatillinen kehittyminen

Useat työntekiämme osallistuvat esimerkiksi oppisopimusohjelmiimme. Mikäli motivaatiota on ja alalla työskentely kiinnostaa, voi pakettiauton kuljettaminen vaihtua kuorma-auton rattiin, ja kuorma-autosta yhdistelmään.

———————————————

”Moro! Kiitos 4 kuukaudesta joilla sain edustaa ylpeänä duologia. Annoitte mahdollisuuden tehdä kuljettajan töitä ja saada sitäkautta kokemusta. Siirryin vakituiseen työsuhteeseen mutta hoidin kunnialla ja kiitollisena vuoroni loppuun teillä. Ilman duologia en olisi päässyt vakituiseen työsuhteeseen ammattilaisena. Iso kiitos ja suosittelen isolla sydämmellä yhtiötänne. Hyvää kesää kaikille toimistolla. T. Jarmo”

Yhteydenottopyyntö

Voit jättää meille yhteystietosi ja viestin mitä asiasi koskee. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Tämä lomake on tarkoitettu ensisijaisesti yrityksille. Työnhakijoita pyydämme ottamaan yhteyttä työnhakujärjestelmämme kautta, johon pääsee tästä.

Laskutusasiat: [email protected]
Palkkahallinto: [email protected]

Jätä yhteystietosi tästä

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and Terms of Service apply.