Kuljetus- ja logistiikka-alan työpaikat

Avoimet Työpaikat

text

Avoimet työopaikat löydät urasivuiltamme, jonne pääset tästä. 

Urasivuillamme kerromme lisää meistä työnantajana. Saat tuoreimmat työpaikat seurantaan ja voit jättää meille hakemuksen helposti, kun sopiva paikka löytyy.

Ammattikuljettajat

text

Duolog tarjoaa monipuolisesti erilaisia ajotehtäviä ammattikuljettajille. Voit olla pakettiautonkuljettaja, kuorma-autonkuljettaja tai yhdistelmäajoneuvonkuljettaja. Kokemuksestasi ja omista toiveistasi riippuen voit löytää kauttamme sopivan työtehtävän. Meillä on yli 300 kuljettajaa valtakunnallisesti. Lisäksi rekrytoimme kuljettajia suoraan asiakkaidemme palkkalistoille. Noudatamme AKT työehtosopimusta kuljettajiemme osalta. Olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja palkanmaksaja.

Varasto- ja terminaalityöntekijät

text

Pyörät eivät pyöri eivätkä tavarat päädy eteenpäin, jos tavara ei liiku varastoissa ja terminaaleissa. Duologin varastotyöntekijät sekä terminaalityöntekijät tunnetaan laadukkaasta työstä, ammattitaidosta ja hyvästä asenteestaan. Varastotyöntekijäidemme kysyntä ja määrä on kasvussa ja palkkaamme jatkuvasti uusia tekijöitä.

Myymäläpalvelut

text

Myymäläpalvelumme henkilöstö on alansa parhaimmistoa. Palvelemme mm. Oy Sinebrychoff Ab:ta juomahyllytyksen osalta pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Mikäli olet kiinnostunut myymälälogistiikan parissa työskentelystä, niin tämä voi olla juuri sinun juttu. Myymäläpalvelussa voit työskennellä esim. seuraavissa tehtävissä: hyllyttäjä, menekinedistäjä, varastotyöntekijä, keräilijä, osastonrakentaja.

Muut tehtävät

text

Aika ajoin etsimme asiakkaillemme myös työntekijöitä muihin tehtäviin. Olemme hakeneet esimerkiksi toimistotyöntekijöitä, asiakaspalveluhenkilöitä sekä henkilöitä myös päällikkötason tehtäviin.

Uratarinat

Hyllyttäjämme Sofia kertoo juomahyllytyksestä Koff -tiimissämme

Jäteautonkuljettajan työ on monipuolista ja fyysistä.

Yhdistelmäkuljettamme Simo kertoo työstään

Jakeluatonkuljettajamme Jesse kertoo työstään

Ota yhteyttä

tiimi

Faq

Voit lähettää meille hakemuksen helposti rekisteröitymällä ensin työnhakijaksi järjestelmässämme. Rekisteröityminen on helppoa ja nopeaa. Pääset rekisteröitymään tästä.

Kyllä on. CONNECT -toimintomme kautta saat ilmoituksen avautuvista työpaikoistamme, juuri sillä hetkellä kun ne avataan. Voit rajata mistä osa-alueista haluat ilmoituksen. Jos sinua kiinnostaa vain kuorma-autonkuljettajan tehtävät, voit rajat ilmoitukset koskemaan vain niitä.

Yhteydenottopyyntö

Voit jättää meille yhteystietosi ja viestin mitä asiasi koskee. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Tämä lomake on tarkoitettu ensisijaisesti yrityksille. Työnhakijoita pyydämme ottamaan yhteyttä työnhakujärjestelmämme kautta, johon pääsee tästä.

Laskutusasiat: laskutus@duolog.fi
Palkkahallinto: palkat@duolog.fi

Jätä yhteystietosi tästä

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and Terms of Service apply.