Kuljettaja, Kerava, Höyrytys Oy

Alue
Uusimaa

Hakuaika päättyy
23.12.2018

Vaaditut ajokorttiluokat
C

Tehtävän kuvaus

Asiakkaamme, Höyrytys Oy, on kokonaisvaltainen energiapalvelujen tuottaja, joka toteuttaa asiakkailleen joustavia energiaratkaisuja lämmön, höyryn ja sähkön tuotantoon. Höyrytys Oy myy ja vuokraa energiantuotannon laitteita, projektoi höyry- ja lämpölaitoksia sekä tuottaa huolto- ja varaenergiapalveluita.

Höyrytys Oy toimii valtakunnallisesti useammalla paikkakunnalla, päätoimipaikka sijaitsee Keravalla.

Liikevaihto on 11 M€ ja henkilökunnan määrä 30.

 

Höyrytyskuljettajana työskentelet osana huoltotiimiä. Huoltotiimin tehtävänä on pitkäjänteisesti varmistaa sopimusasiakkaiden laadukas ja oikea-aikainen palveluhuoltotoiminta.

Kuljettajan tehtäviin kuuluu höyrytysauton sekä varaenergiakaluston kuljettaminen (traileri).
Höyrytysauto toimittaa höyryä rakennustyömaille, satamiin, tielaitoksen tarpeisiin, viemärien ja rumpujen sulattamiseen sekä muihin puhdistusta ja avaamista vaativiin kohteisiin.
Kuljettajan tehtävien lisäksi toimit huoltoasentajana asiakasrajapinnassa sekä osallistut oman varaenergiakaluston ylläpitoon, huoltoon ja operointiin.

Työhön haetaan henkilöä, joka pystyy olemaan hälytysvalmiudessa. Hälytysvalmiudesta maksetaan 1000€/kk. Kun työntekijä hälytetään paikalle, odotetaan hänen ilmaantuvan ilmoitettuun paikkaan n. vuorokauden sisällä. Työnantaja korvaa matkustuskulut (esim. junamatkat, lennot). Kuljettajan asuinpaikkakunnalla ei tämän vuoksi ole niin suurta merkitystä.

Höyrytystyöstä maksetaan 20€/h + mahdolliset lisät.

Työssä suoriutumiseen edellytetään työtä pelkäämätöntä asennetta, aikaisempaa kokemusta / kiinnostusta eri koneiden käytöstä, asiakaspalvelutaitoja sekä tilannetajua työtehtävien ohessa tapahtuvaan kenttäedustukseen. Tarvittaessa pystyt joustamaan työajoissa ja varmistamaan näin laadukkaan palvelun asiakkaille. Koulutus- tai kokemustaustasi voi olla mekaaniselta-, sähkö- tai automaatiopuolelta.Annamme arvoa erityisesti prosessi- ja automaatio-osaamiselle. Innokas uran alussa oleva huoltotoiminnasta kiinnostunut henkilö soveltuu tehtävään yhtä hyvin kuin jo hieman kokemusta hankkinut osaajakin.

Työtehtävään saa riittävän koulutuksen.

Toivomme sinulta

– Sinulla on voimassa oleva C-ajokortti
– Asiakaspalvelutaitoa
– Reipasta asennetta
– Päivystysvalmiutta sopimuksen mukaisesti

Plussaa on, jos sinulla on voimassa olevat (kortit voidaan järjestää erikseen):
– Tavaraliikenteen ammattipätevyys
– Digitaalinen kuljettajakortti
– Tie / työturvakortti
– ADR-kortti

– Englannin kielen taito on hyödyksi

Tarjoamme sinulle

  • 1000€/kk päivystyksestä
  • Höyrytystyöstä 20€/tunti
  • työsuhteen, jossa noudatetaan AKT työehtosopimusta
  • Monipuolisen tehtävän mielenkiintoisella energia-alalla
  • Vaihtelevia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä alan huippuosaajaksi
  • Parhaan, yhteen hiileen puhaltavan tiimin tuen, ole mukana siinä!

Työnantajasi on Duolog Works Oy. Huolehdimme työnantajanasi kaikista lakisääteisistä työnantajavelvoitteista, kuten palkanmaksu ja vakuutukset. Lisäksi saat meiltä asianmukaiset työvaatteet ja turvakengät. Varsinainen työskentely tapahtuu asiakkaallamme.

Lisätietoja antaa

Tanja Hirsimäki
Duolog Oy
henkilöstökonsultti