Haluatko kuljettajaksi?

Työllistämme päivittäin satoja kuljettajia monipuolisiin kuljetustehtäviin. Arvostettuna työnantajana me pidämme kiinni työehdoista ja huolehdimme työntekijöistä. Kuljetusalan ammattilaisina tiedämme, kuinka tärkeitä nämä tekijät työsuhteessa ovat.

Duolog Oy:n kuljettajana toimit niin meidän, kuin asiakasyrityksen käyntikorttina. Edellytyksenä työstä suoriutumiseen ovat, reipas asenne, hyvä työn jälki, asiakaspalvelutaidot, taloudelliset ajotaidot ja täsmällisyys.

SELAA AVOIMIA TYÖPAIKKOJA

Riippuen siitä, mikä ajokortti sinulla on, voit katsoa erilaisia ammattikuljettajan tehtäviä joihin nykyisellä ajokortillasi (ja pätevyyksilläsi) voit työllistyä kuljettajaksi.

Jätä meille avoin hakemus

Alla on kolme palkkia, joita klikkaamalla saat lisää tietoa.

Jos sinulla on B-luokan ajo-oikeus:

Sinulla on mahdollisuus työllistyä esimerkiksi pakettiautonkuljettajaksi, muuttomieheksi tai vaikka kuorma-autoon apumieheksi. Yhdessä pystymme vaikuttamaan tehtävään, työaikoihin, sekä mahdollisiin tulevaisuuden suunnitelmiin kehittyä kuljettajana.

 

Avoin hakemus B ajo-oikeus

Jos sinulla on C-luokan ajo-oikeus, voimassa oleva ammattipätevyys- ja digikortti:
Sinulla avautuvat ovet eri suuntiin. Yhdessä voimme kehittää osaamistasi eri aloilla, tai vaihtoehtoisesti etsiä sen juuri sinua kiinnostavan tehtävän. Tyypillisiä C- ajo-oikeudella kuorma-auton ratissa suoritettavia tehtäviä:
  • Kappaletavara- ja kuluttajajakelu
  • Myymäläjakelut
  • HIAB- ja vaihtolava-ajot
  • Muuttokuljetukset
  • Maansiirto- ja betoniajot
  • Jätehuolto
  Avoin hakemus C ajo-oikeus
Jos sinulla on CE-luokan ajo-oikeus, voimassa oleva ammattipätevyys- ja digikortti ja yhdistelmän käsittely vielä tuoreessa muistissa:

Voit suorittaa jo yllä mainittuja kuljetustehtäviä joko täysperä- tai puoliperävaunuyhdistelmällä. Yhdistelmällä ajettaessa pysähdykset vähenevät ja ennakoivan ajon merkitys kasvaa. Reitit ovat usein pidempiä, kuin myös lastaus- ja purkuajat.

Avoin hakemus CE ajo-oikeus


Tärkeää on että kerrot meille jo hakuvaiheessa mahdolliset muut voimassaolevat luvat ja pätevyydet, mm. ADR (säiliö vai kpl), työturva- ja tieturvakortti jne.

Kiinnostuitko?

Kuulemme sinusta mielellämme lisää.
Näin homma lähtee sujuvasti liikkeelle

Lähetä hakemus, jossa kerrot miksi juuri sinä haluaisit parhaiden kuljettajien ryhmään.

Me tutustumme hakemuksessasi osaamiseesi ja työhistoriaan.

Mikäli vaikutat hyvältä tyypiltä, sovimme ajan jutella kasvotusten.

Mikäli olet oikeanlainen kaveri täydentämään joukkojamme, otamme sinuun yhteyttä.

Yhteys-sivulta löydät henkilöstö ja rekrytointi -tiimimme tarkemmat yhteystiedot, mikäli jokin jäi vielä askarruttamaan.