Juomahyllytyspalvelun toiminta – asiakkaamme Oy Sinebrycoff Ab

Duolog Myymäläpalvelut on tehnyt yhteistyötä juomahyllytyksessä Oy Sinebrychoff Ab:n kanssa jo usean vuoden ajan. Patrik Martas Koffilta kertoo yhteistyöstämme. Myymäläpavelumme avulla yritykset voivat ulkoistaa vaikka hyllytyksen meidän tehtäväksemme. Räätälöimme palvelut aina asiakkaan tarpeen mukaan. Pitkäaikaset asiakasuhteet rakentuvat avoimen vuorovaikutuksen, hyvien työntekijöiden ja toimivan palveluohjauksen sekä ansaitun luottamuksen kautta.

Pitkäaikainen asiakkaamme Antiokia Oy luottaa meihin.

Antiokia on käyttänyt Duologin kuljettajaresurssointia jo usean vuoden ajan. Henkilöstöpalvelun hyödyntäminen mahdollistaa nopean reagointikyvyn erilaisissa tilanteissa. Kuljettajamäärän optimointi juuri olemassaolevaan tilanteeseen ja tarpeeseen on järkevää ja kustannustehokasta. Liiketoiminnan kehityksen tuoma henkilöstötarpeen kasvu pystytään ratkaisemaan nopeasti, kun yhteistyökumppani on aidosti mukana tukemassa liiketoimintaa eri tilanteissa.

Yhteydenottopyyntö

Voit jättää meille yhteystietosi ja viestin mitä asiasi koskee. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Tämä lomake on tarkoitettu ensisijaisesti yrityksille. Työnhakijoita pyydämme ottamaan yhteyttä työnhakujärjestelmämme kautta, johon pääsee tästä.

Laskutusasiat: [email protected]
Palkkahallinto: [email protected]

Jätä yhteystietosi tästä

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and Terms of Service apply.